miercuri, 19 februarie 2014

marți, 18 februarie 2014

Poseta handmade


Am promis cu ceva timp in urma ca o sa va arat si ce am facut cu floricica din cea de-a doua postare a mea de pe acest blog. Iata si poseta careia i-am atasat frumoasa floare de "gheata" . 

vineri, 14 februarie 2014

Ziua de azi e cu inimioare


Pentru ca de cum am deschis calculatorul m-au asaltat inimioarele, mi-am zis sa nu ma las nici eu mai prejos si sa-mi dedic cateva minute acestei zile, plina de iubire manifestata in toate formele si felurile.Asa ca am crosetat cateva inimioare rosii. 
Iata si rezultatele!
Va doresc tuturor sa aveti parte de o zi superba si de multa iubire in fiecare zi, nu doar azi! ;)

joi, 13 februarie 2014

Caciulita Happy

A fost o provocare pentru mine realizarea acestei caciuli pentru copii. Am crosetat caciulita la solicitarea verisoarei mele, care isi dorea un cadou deosebit pentru nepotelul ei de 2 ani. Eu am fost foarte multumita de ce a iesit la fel si sarbatoritul. A primit numele de "caciulita Happy", dupa numele patrupedului din dotarea verisoarei mele :) 

vineri, 7 februarie 2014

Floare de gheata

Primul lucru dintre chestiile mesterite de mine, pe care am hotarat sa-l impartasesc cu voi e aceasta floare. Am hotarat sa-i spun asa "floare de gheata" pentru ca ziua in care am realizat-o a fost una extrem de friguroasa cu flori de gheata pe la fereastra. Am crosetat-o pentru cea mai buna prietena a mea, careia ii ramasesem datoare cu un cadou de ziua ei si am atasat floarea pe post de brosa pe o geanta tricotata (geanta o sa v-o arat intr-o postare viitoare). 
Sper sa va placa. :)

De ce blog?!

Ma gandesc de ceva timp la crearea acestui blog. De ce? Pentru ca doresc sa am un loc unde sa public anumite lucruri realizate de mine. 
Odata ajuns pe aceasta pagina, vei descoperi lucruri "mesterite de manutele mele", in principal lucruri crosetate sau tricotate. Lucruri realizate din pasiune si cu pasiune pentru mine, pentru oameni dragi sau pur si simplu pentru cineva care isi doreste sa poarte si sa se bucure de un lucru realizat manual. 
Fiind la inceput intr-ale blogului si intr-ale fotografiatului, va rog sa fiti ingaduitori cu mine in ceea ce priveste calitatea pozelor, promit sa ma perfectionez. 
Acestea fiind spuse, sper sa va placa si sa ne citim cu bine. :)